AC Schnitzer превърна BMW i4 в полицейски автомобил

Това не е нищо ново за компанията, тя е специалист в това отношение

,
BMW i4 by AC Schnitzer

, AC Schnitzer

BMW i4 by AC Schnitzer

К огато става въпрос за тунинг на автомобили за полицията, AC Schnitzer е един от специалистите в Германия. Базираната в Аахен компания е правила това осем пъти преди, а последната й разработка е върху BMW i4.

Базиран на G26-генерацията BMW i4 M50 Gran Coupe, изцяло електрическият i4 от AC Schnitzer е част от инициатива, наречена Tune it! Safe!. Тя насърчава такъв тип тунинг.

Националната кампания върви вече 17 години в Германия, за да покаже какво е възможно в тунинга, като същевременно се спазват правилата за лицензиране.

AC Schnitzer

Точно както представеният от AC Schnitzer през август BMW i4, полицейският автомобил BMW i4 идва с аеродинамичния пакет. Той включва елементи като преден спойлер и сплитер, предни странични калници, заден спойлер на покрива, карбонов спойлер и странични калници отзад.

Електромобилът ​​се предлага и със защитно фолио за задната престилка на AC Schnitzer и дизайнерски пакет отстрани (по два елемента).

AC Schnitzer

Разбира се, като полицейски автомобил BMW i4 е оборудван със специална полицейска сигнална система на Hella, заедно с декор от фолио Foilatec и защитно фолио Securlux в страничните стъкла. Доста е “пипано” и по интериора - доста елементи там са с ефектно алуминиево покритие - на педалите, стъпенката за крака, капака „Black Line“ за системния контролер i-Drive…

AC Schnitzer

BMW i4 от AC Schnitzer също идва със система при спускане, при който автомобилът става с 20-25 мм по-нисък от стандартния. Електрическият “преследвач” се предлага и с джанти AC Schnitzer - комплект от 20-инчови AC4 Flow Forming в сребристо-черно покритие, а гумите са Hankook Ventus S1 Evo 3.

BMW i4 by AC Schnitzer AC Schnitzer GP3.10 BMW