По случай юбилея: Ford Mustang Dark Horse и Shelby GT350 идват у нас

„Мото-Пфое“ организира впечатляваща изложба в Дни на отворените врати, в която ще може да видите лично легенди като Shelby GT350, Cobra II и други

Ford Mustang Dark Horse

, Ford

Ford Mustang Dark Horse

О фициалният представител на Ford у нас ще отбележи 60-годишния юбилей на емблематичния Ford Mustang. „Мото-Пфое“ организира Дни на отворени врати и временна изложба: „60 години Ford Mustang”.

Всички, които имат желание да се докоснат лично до емблематични модели от историята на Mustang, ще могат да го направят на 8 и 9 юни в шоурум „Младост“ (София, бул. „Александър Малинов“ 27) на официалния представител на марката. Феновете на марката и модела ще могат да видят както най-новото седмо поколение Mustang GT и Dark Horse, така и легендарни класически модели, които са оставили незабравима следа в автомобилната индустрия.

 Ford Mustang Shelby GT350

Ford

Ford Mustang Shelby GT350

Безспорно такъв е Shelby GT350 от 1966 г. Създаден от Карол Шелби, GT350 е произведен в ограничен брой, което го прави ценен за колекционерите днес. Този модел е култова класика и един от най-желаните американски muscle cars.

Mach-1 cabrio от 1972 г. е изключително рядък, тъй като Mach-1 се е предлагал основно като фастбек. Намерените кабриолет версии са много ценени сред колекционерите заради своята уникалност. Участието на Маch-1 във филми като "Diamonds Are Forever" и „Gone in 60 seconds” e доказателство за неговата класика.

Cobra ll е въведен на пазара през 1976 г. като част от второто поколение Mustang. „Кобрата“ остава един от най-запомнящите се автомобили на своето време.

Fox Body Mustang от 1988 г. е икона, предлагаща комбинация от стил, мощност и възможности за модификации, които я правят любима на автомобилните ентусиасти и до днес.

Мото Пфое Ford Mustang Ford