Mansory каза “всичко коз” с Mercedes-AMG GT63 S E

Максималната мощност е 880 к.с. - от 831 “коня” на стандартния модел. Динамиката е подобрена

Mansory Mercedes AMG GT63 S E Performance

Mansory

Mansory Mercedes-AMG GT63 S E Performance

Mercedes-AMG GT63 S E Performance е един от най-мощните модели, излизащи от магическата “работилница” в Афалтербах. 831 “коня” и всичко останало като техника и визия палят кръвта и мечтите.

В Mansory обаче са доказали, че за тях няма граници, така са решили да пробват уменията и върху този суперавтомобил. Има визуални и аеродинамични промени, които помагат “пърформансът” да отиде още по-нагоре.

На първо време спецовете в тунера са си поиграли с 4,0-литровия V8 двигател с две турбини на Mercedes-AMG. И са узпели да изстискат 880 к. с. и въртящ момент от 1490 Нм - от “номиналните” 831 к.с. и 1400 Нм.

Mansory

Така максималната скорост скача с малко до 320 км/ч (316), а ускорението до 100 км отнема 2,8 сек. (2,9 сек.)

Mansory казва, че са добавени модификации на шасито за по-добро управление и "максимална динамика".

Mansory

По отношение на дизайна, имаме карбонов преден капак с допълнителни въздухозаборници и различни аеродинамични елементи от леки въглеродни влакна, като нов заден спойлер.

Mansory

Джантите от лека сплав, известни като "Тип Y.5", са с диаметър 22 инча, добавяйки още уникален стил към екстериора на автомобила.

В интериора на AMG GT63 S E Performance има декоративни части, изработени от карбон, различни кожени апликации с табели, цветни предпазни колани, подови стелки и спортни кожени волани - всичко според желанията на клиента.

Mansory

Mansory не казва каква е цената на доработения AMG GT63 S E Performance, но трябва да се има предвид, че “стандартният” започва от около 200 хиляди евро.

Mansory тунинг Германия Mercedes-AMG Mercedes-AMG GT63 S E Performance