Колата на Hoonigan и Травис Пастрана възпроизвежда 862 к.с.

Това е Subaru GL от 1983 г., но от оригинала не е останало много

Hoonigan Family Huckster Subaru GL

Hoonigan racing

Открийте приликите - спортната кола, наречена Family Huckster, и Subaru GL от 1983 г.

Т ова е Family Huckster - лудата бегачка, показана по-рано тази година от Hoonigan Racing Division и Травис Пастрана. Той възнамерява да я кара след броени дни на Фестивала на скоростта в Гудууд, а после и по други щури състезания.

Сега са обявени някакви технически данни за нея, поради което не можем да я пропуснем.

Hoonigan racing

Оригинално, това би трябвало да е Subaru GL от 1983 г. Но не е останало много от оригинала. Използвана е тръбна рама, а цялата каросерия е от карбон. Та дори и колелата са подменени - олекотени, като не се посочва какво тегло е постигнато в крайна сметка.

Стигаме до доста аеродинамични елементи (криле), които са поставени по возилото, както и солиден спойлер отзад. В интериора, казва Hoonigan, ги няма глезотиите с екрани на таблото като в студио, а контролен панел като през 80-те. Нормално.

Hoonigan racing

Като цяло - виждате разликата и във “външното оформление” на водещата снимка.

А под карбона се крие чудовищна мощ като от нищото - 862 к.с. от турбочарджнат 4-цилиндров двигател. Още едно сравнение - двигателят на GL е 1,6-литров с 67 к.с. Нещо е използвано от него. Трансмисията е 6-степенна секвенциална, предаваща мощността и към четирите колела.

Hoonigan racing

Hoonigan не казва нищо повече като технически и динамични характеристики. Да се надяваме, че ще знаем повече покрай Гудууд, в състезанието по изкачване на което Пастрана завърши втори миналата година с по подобен начин променен Subaru WRX STi.

Сега се е прицелил в първото място с това чудо.

Hoonigan racing

Hoonigan Racing Division Травис Пастрана Subaru GL Фестивал на скоростта Гудууд 2022