"Грейт уол" влезе в топ 10 по продажби у нас

Грейт уол влезе в топ 10 по продажби у нас

Грейт уол

"Грейт уол" влезе в топ 10 по продажби у нас

Моделите на "Грейт уол" (Great Wall), сглобявани в България от "Литекс Мотърс", отчитат отлично представяне на пазара у нас. Китайската марка вече е в челната десятка по продажби - само година след официалния й дебют.

Представянето по отделни модели също е впечатляващо: пикапът Steed 5 е безспорен лидер и най-продаваният лекотоварен автомобил у нас; Hover H5 заема трета позиция в SUV сегмента; Voleex C10 подобрява представянето си от предходния месец сред компактните пътнически автомобили и вече е на четвърта позиция по продажби.

Интересът към моделите на "Грейт уол" расте - както у нас, така и на съседните ни пазари.

От производителя подчертават, че автомобилите на "Литекс Моторс" са с отлично съотношение цена/качество, предлагат се с богато базово оборудване и пет години пълна гаранция.

Марката разполага с национална дилърска мрежа със сервизни центрове в големите градове в страната с над 17 представителства.

Междувременно моделът Hover H6, който се очаква да бъде произвеждан и в завода край Ловеч, се изкачва на върха в SUV сегмента в Китай.

За задвижването си той разчита на комън рейл дизелов двигател с обем 2 л. Мощността му е 143 к.с., а максималният въртящ момент възлиза на 310 Нм. Скоростната кутия е 6-степенна.

Модерният му дизайн и просторният и комфортен интериор го превръщат в практичен SUV, подходящ както за града, така и за пътувания извън него.

От "Грейт уол" подчертават, че моделът разчита на най-модерни технологии за управление, комфорт и сигурност. Автомобилът е носител на отличието "Модел на годината" за 2012 г. в Китай.

Източник на статията: Vesti.bg

продажби Грейт уол